Прекрасни 5 Звездени Презентации

Од Едноставни до Нај Сложени

ИЗГЛЕДАТ ОДЛИЧНО НА СИТЕ УРЕДИ

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА

“За сите Ваши Среќни Моменти”

Благодарение на технологијата и Смарт телефоните денес, најголем дел од жителите на планетата имат стотици или илјадници снимени фотографии од убавите и среќни моменти од нивните животи. Фотографиите најчесто неселектирани се чуват во фолдери. Многу од корисниците воопшто не ги зачувуват нивните фотографии на компјутер, на мемориска картица или клауд. На тој начин ризикуваат да ги загубат засекогаш во случај ако им се расипе телефонот.  За да се заштитат фотографиите, најдобро е да се направи селекција на фотографиите, хронолошки да се подредат и да се чуват на сигурно место. Сепак, најдобар начин е да бидат направени прекрасни презентации од одбраните фотографии, како презентациите кои ние ги изработуваме и нудиме.

МОЖЕ ДА БИРАТЕ ОД ЕДНОСТАВНИ И ЕВТИНИ ДО НАЈСЛОЖЕНИ, УНИКАТНИ И СКАПИ ПРЕЗЕНТАЦИИ:

Се прикажуват подеднакво добро на десктоп, лаптоп, таблет и смарт телефон

D1

D2

T1

T2


Кликнете на D1 , D2T1 или T2 да ја видите презентација во живо во нов прозорец, потоа во десниот горен агол кликнете на   за да ја гледате на цел екран со музика.
Најдобро се прикажуваат на смарт телефон, но изгледаат убаво и на другите уреди

 

Кликнете на M1 , M2M3 или M4  да ја видите презентација во живо во нов прозорец, потоа во десниот горен агол кликнете на  за да ја гледате на цел екран со музика.
Најдобро се прикажуваат на десктоп, лаптоп и таблет

D1

D2

 

Кликнете на D1 или D2 да ја видите презентацијата во живо во нов прозорец. Ве молиме овозможете му на Flash Player да ја прикаже презентацијата.

5 Stars Презентации

за сите ваши среќни моменти

Имате фотографии со GPS податоци - ОДЛИЧНО - може да ви понудиме
СПЕЦИЈАЛНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ ЗА ВАС:

Можеме да го представиме на Интерактивна Мапа вашето патување или екскурзија со ваши фотографии и видеа од вистинските локации. Кликнете овде или на сликите горе за да ја видите интерактивната мапа во нов прозорец.

Како да ја погледате Персонализирана Презентација на Интерактивна Мапа - Видео

- Ваши фотографии со GPS податоци -
Можеме да понудиме:
НАЈСЛОЖЕНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ И ВИРТУЕЛНИ ТУРИ

Прекрасни презентации за многу убави пригоди

НИЕ ЌЕ ИЗРАБОТИМЕ НАЈДОБРИ ПРЕЗЕНТАЦИИ ЗА ВАС И ВАШИТЕ НАЈМИЛИ

ПРЕЗЕНТАЦИИ ЗА:

 РОДЕНДЕНИ, УЧИЛИШТЕ, ПРОМОЦИИ, СТУДИИ, ВЕРИДБИ, СВАДБИ, ПАТУВАЊА, ЕКСКУРЗИИ, ТУРИЗАМ, 

ЛЕТНИ ОДМОРИ, ЗИМСКИ ОДМОРИ, КРСТОСУВАЊА итн. 

КАКО И СПЕЦИЈАЛНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ СО ФОТОГРАФИИ КОИ СОДРЖАТ GPS ПОДАТОЦИ

Презентации за секакви можни прилики

од празници, патувања, крстосувања...

Кликни на фотографијата за интерактивна во нов прозорец

Специјални корици за Комплексни GPS Презентации

Туризам

Крузери

Следете не на социјалните медиуми